3. kolo Rock Point Českého poháru v boulderingu 2015

[21.04.2015, ]

3. kolo Rock Point Českého poháru v boulderingu 2015


Srdečně Vás zveme na 3. kolo Rock Point Českého poháru v boulderingu, které se již tradičně uskuteční na veletrhu Sport Expo na Výstavišti Holešovice v Praze, a to ve dnech 1. a 2. 5. 2015.

Stejně jako v minulých letech se můžete těšit na tři lezením nabité dny.


Ve čtvrtek 30.4. si budou moci lezení zdarma vyzkoušet všichni návštěvníci na jednom ze závodních profilů, který bude osazen chyty tak, aby si zalezli opravdu všichni.

 

V pátek 1.5. se uskuteční dětské boulderové závody Boulder Bambini 2015.

Jde o otevřený závod pro všechny děti mimo ČP (tedy kategorie U8, U10, U12 a U14) a ČPM kategorie U16 (kategorie U18  a junioři budou závodit v rámci sobotního závodu). Závod bude probíhat systémem flash pro každou kategorii zvlášť.

 děti

V sobotu 2.5. proběhne samotné 3. kolo českého poháru.

Kvalifikace se poleze na flash, finále, do kterého postoupí minimálně 12 kluků a 8 holek z ČR, pak na on sight. Registrace před závodem bude probíhat v Boulder Baru (U Výstaviště 11, Praha 7) – přímo naproti Výstavišti.

 plakat

Oba dva závody se polezou na úžasné závodní scéně, kterou jste mohli vidět na 1. kole ČP v Lysé nebo na 2. kole v Plzni. Sobotní závod bude natáčet Česká televize a vznikne dvacetiminutový dokument, který bude vysílaný na ČT 4 Sport. V průběhu všech tří dní na Vás navíc čeká zábavný doprovodný program, lezení na Balvanu pro děti, Boulder stánek a další stánky nabízející prodej zboží za zvýhodněné ceny.

 

Veškeré informace o obou závodech, pravidla, podrobný časový harmonogram pátku i soboty a možnost přihlášení na oba závody najdete na stránkách www.boulderzavody.cz .

Reakce na článek


Pole označená (*) musíte vyplnit.
Email slouží pouze pro potřeby redakce.
V textu můžete používat uvedené tagy editoru. Webová adresa se změní automaticky na odkaz pokud ji uvedete ve tvaru: http://www.domena.cz nebo ftp://neco.domena.cz, popř. jmeno@email.cz.






Ověřovací kód