FOTKY Z BOULDER SESION 2013

david [23.09.2013, ]

Pár fotek z víkendu.


Nejsem spisovatel ani básník (jako Oli - boulder.sk), takže spíš jen fotoreportáž. Na druhou stranu,co fotka, to osobnost.


V sobotu, ačkoli bylo dost vlhko a dopoledne ještě poprchávalo, jsme si v Přední Výtoni celkem slušně zalezli. Protesty se ozývaly spíše stran ostrosti chytů, nicméně kolečka pokusů se nezastavovaly.

svišt

Ve Výtoni přibylo nové 6C+ a Štěpán Stráník celkem suše přelezl navlhlý projekt - nové 7C !

7C

vilda

l

Pod Sokratem se celkem hrotilo a protože moc lidí úspěšných nebylo, zvedneme obtížnost na 7A+.

slaboch

p

š

david

V neděli dopoledne se téměř všichni shromáždili pod převislou deskou kus nad parkovištěm ve Výtoni. Na kamínku osamoceném a chytovatém bylo asi 7 bouldrů. Z příjemné atmosféry všech zúčastněných ještě vykrystalizovalo 7B a pěkný traverz za 6C.

tery

c

Na odpoledne se všichni rozprchli v různých sektorech  Loučovic. Tam je materiál k rukám přeci jen příjemnější. A dorazilo ještě pár místních klasiků s Jírou Matuchou v čele. Vůbec letos přijelo celkem hodně lidí. I přes nepřízeň počasí k nám zavítalo zdravé jádro . (Praha, Brno, Bratislava!!! ) 
Vlastně se celý článek mohl jmenovat: Nepřízeň počasí - přízeň věrných.

ž

Mějte se hezky. Další fotky dám ještě na facebook.
Petr Schwarz.

Reakce na článek


Jméno: Štěpán Stráník
Datum: 24.09.2013 22:28:27
Předmět: Nepřízeň počasí - přízeň věrných



Moc pěknej článek y ty fotky, krása, snad se příště zadaří v Loučovicích více :) A Luky říkal o pěkné oblasti naproti, sice je to půl hoďky do kopce, ale...

Příspívat do diskuze k tomuto článku, mohou pouze registrovaní uživatelé. Pokud se chcete zaregistrovat, přejděte na registrační formulář. Pokud jste již registrovaným uživatelem, přihlášte se.