Novinky v BB!

[04.01.2012, ]

Nový rok je tu a s ním i pár novinek, které posunou dění v Bebesu o krok dál. Rozhodli jsme se vynechat novoroční kocoviny, velká i malá očekávání, bloudění mezi předsevzetími, a místo toho jsme vyrobili několik reálných novinek. Některé běží už nyní, jiné budou postupně přibývat. Níže je najdete všechny černé na bílém.


New kalendář
Na našem webu boulder.cz najdete již nyní poupravený kalendář, v němž se budou ukrývat pod jednotlivými dny konání různé akce. Od závodů, přes promítání až po akustický koncerty, fotbálkový turnaje atd. Stačí kliknout na vybraný den a zobrazí se vám detaily k dané akci. S kalendářem budete mít vždy přehled.

Boulder Boj
Boulder boj bude litý lezecký boj o desíti kolech (v červenci a v srpnu budou mít závody stejně jako vy dovolenou). Každý měsíc na vás budou čekat zbrusu nové bouldry od top BB stavěčů, na nichž budete moci měřit své síly a své úspěchy si následně zapisovat do svých loginů na webu BB. Aby ale nešlo pouze o průběžné pořadí s vyhlášením kdesi na konci, bude každý druhý závod vyhlášen a odměněn v jeden a ten samý den. Půjde tedy o seriozní závod se vším co k takovému závodu patří. Od vypjaté soutěživé atmosféry á-la dát nebo smrt, přes válení se v maglajzu po těžkém dopadu až po vyhlášení výsledků s cenami, pivkem a tak dále. Zároveň se však všech 10 závodů počítá do průběžného pořadí, jehož vyhlášení proběhne na samém závěru. 

BB

Boulder X
Tady bacha, půjde už do tuhýho. Boulder X je projekt, na kterým se stále pracuje. Boulder X je projekt minimálně dvou profi závodů, z nichž jedny se uskuteční na jaře a pravděpodobně vás protáhnou kvalifikací v Bebesu a výstavní finálové bouldry si užijete naproti na Výstavišti. Druhý závod bude na podzim a pokud vše dopadne jak má, podzimní kolo bude ve velkým a na starým známým Václaváku. Je to jasný, začněte makat, protože tohle bude masakr.

závody

Boulder info
V Bebesu se čas nezastavil, jdeme s dobou. Na každém profilu naleznete nově plastový informátor, s popisky k jednotlivým bouldrům – barva, obtížnost, info jestli s hranou nebo bez, ruka-noha nebo označený, s nohama za hlavou nebo rukama v kapsách atd. A dále stavěče, takže mu můžete potřást pravicí, když vás jeho dílko nadchne, pozvat ho na pivko anebo hlavu zasypat objektivní kritikou. Přesně tak, aby bouldry v BB nestály, ale vyvíjely se tím správným směrem!

Nové menu
Tato news se týká baru. Drobně pro vás v těchto dnech upravujeme naši nabídku, tak aby ještě více uspokojovala vaše i naše nároky. První vlaštovku v podobě svařáku jste určitě již zaznamenali, další očekávejte v lednu 2012!

 Happy Hours
V souvislosti s novým-poupraveným menu pro vás máme i novou akci. Každý den od 15 do 17 hodin poběží Happy Hours. Během těchto dvou hodin bude každý týden jedna položka z našeho nápojáku za extra akční cenu. Skoro se až bojíme, že zejména u některých položek hrozí zásek na baru.

 Permice
Permice se od ledna nepatrně zdraží. Tahle novinka v BB již visí, vy ale hlavy nevěšte, zdražení je jen o pět kaček na vstup a vězte, že není pouze plácnutím do vody, nýbrž příslibem vývoje v BB, samozřejmě směrem pozitivním, tak pozitivním až nebudete chtít BB už nikdy opustit.

 Nahaněč a 3+1
Nahaněč a 3+1 je šance pro ty, co maj ve svým okolí jedince, kteří nelezou, ale měli by, případně lezou, ale v BB ještě nebyli. Stačí je přivést s sebou do Bebesa a pak se jen rozhodnout, zda za tři nový lezce či lezkyně vezmu vstupu free (akce 3+1) nebo si nováčka(y) nechám zapsat, a po té co se dohrabu na 15 takovýchto nových lezců, vezmu malou (10-ti vstupovou) permici. A to je výzva.

 BB, www.boulder.cz

 

 

Reakce na článek

Příspívat do diskuze k tomuto článku, mohou pouze registrovaní uživatelé. Pokud se chcete zaregistrovat, přejděte na registrační formulář. Pokud jste již registrovaným uživatelem, přihlášte se.