YTONG INJURY

katka k [21.02.2012, ]

A je to tady… blíží se Valentýn a to pro mě znamená jediné. Dárek pro ty s kterými rád trávím čas, při činnosti, kterou miluju. Jsem tuze rád, že jsme letos mohli nabídnout dárky 54 startujícím, kteří se 11. 2. zapsali na startovní listinu již čtvrtého ročníku YTONG INJURY.


 

kvalifikace - láďa kratochvíl 

Do 12. kvalifikačních bouldrů se závodníci pustili rozděleni do dvou skupin. Na vyřešení problémů měli dvě hodiny. Někomu to stačilo, někomu ne. Ale finálovou skupinku čítající 12 chlapů a 8 dívek to rozřadilo pěkně.

kvalifikace - katka záhorová

Finále dívek začínalo v 16 hodin. Diváci podporováni speakerem vytvořili atmosféru, při které se dívky snažily seč mohly. Nebudeme jen chválit, ale přiznáme, že dívčí finále bylo trochu tvrdé, a proto se topovalo až ke konci závodního pole, kdy přišly na řadu ty nejlepší. Tímto se dámám omlouváme, ale vedly jste si skvěle a to je důležitý!

láďa jalč -kvalifikace

Finále chlapů začínající o dvě hodiny později bylo již nastavené úplně parádně. Každou chvilku hulákající dav vybičoval závodníky až k topům a bylo se na co dívat. Atmosféra houstla a tak šli chlapi do kůže, (asi kvůli zátěži) a sesekali co mohli. Jako poslední nastupující Jirous všem ukázal, že když už někam jedu, nepojedu domů přeci s prázdnou... Top na pěti bouldrech, na šest pokusů, mu tak vynesl jasné vítězství. Nesmíme však zapomenout na Olina a Milana, kteří Jirousovi zdárně sekundovali. Všech závodníkům ještě jednou gratulujeme a děkujeme, že se bylo na co dívat.

finále ženy -xena chernozubová

Vyhlášení už bylo jen formalitkou. Závodníci si odnášeli bundy, lana, kalhoty, maglajzáky, čepice, atd..., ale hlavně také originální poháry. Jak už je tradicí také půl kachny, jenž se servírovala o patnáct minut později v baru LANOVKA.

katka koblihová - finále ženy

Po vyhlášení usedám na lavičku, jelikož se mi už vysílením klepala kolena. Cítím úlevu, že je všechno za námi. Doufám, že všechno zdárně. Jaké to skutečně bylo, musí ohodnotit závodníci. Já udělal co se dalo... snad to stačilo a všichni si závody užili.

jirous - finále muži

Usedám také ke kachně a s každým knedlíkem cítím novou energii, kterou jistě  budu potřebovat v nadcházející afterpárty. Okolo 21 doráží DJ a začíná hrát. Všichni jsou ještě znavení ze závodů a v lepším případě jsou nacpaný kachnou. Hladina omamných látek je stále nízká, ale stoupá...! Když vystoupá na správnou mez, začíná se okolo půlnoci tančit. Rozjíždí se také bouldering, ale není zdaleka tak divoký jako loni, a proto ustává po necelé hodince.

chlapské finále

vyhlášení

Jsem unavený, proto kolem 2 odcházím, tudíž Vám nemůžu popsat co bylo dál...

video:http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=fqlI6_LUH1M

výsledkovka

Rád bych poděkoval sponzorům, bez kterých bychom to nezvládli:
Direct Alpine, Beal, VIP reklama, Chimpanzee, Edelrid, Lanovka
A také pomocníkům, kteří pomohli se vším okolo:
Jirkovi, Lukymu, Kubovi, Slabochovi, Ráďovi, Páje, Kropimu a hlavně Vildovi za parádní bouldry.

Ještě jednou všem děkuji a gratuluji! Budu se těšit příští rok na shledanou!!
Cyril

 

Reakce na článek

Příspívat do diskuze k tomuto článku, mohou pouze registrovaní uživatelé. Pokud se chcete zaregistrovat, přejděte na registrační formulář. Pokud jste již registrovaným uživatelem, přihlášte se.