8B v deseti letech? Ashima!

[21.03.2012, ]

Ashima Shiraishi, mlaďoučká američanka láme rekordy...


Není třeba to prodlužovat - 8B, deset let, dva dny zkoušení. A navíc byla Ashima blízko k přelezu již první den. Nejen, že je Ashima nejmladší člověk, který tuhle hranici pokořil (a navíc holka), ale je také jednou z mála žen celkově.

Víc o Ashimě v nedávném článku .

Crown of Aragorn 8B

Crown of Aragorn je boulder, za kterým nestojí nikdo jiný než Fred Nicole. Jedná se v podstatě o sit-start k již existujícímu V8/V9 a celé to dá dohromady vytrvalostní lezení po malých lištách v převise. Tak jaký myslíte, že bude nejčastější argument v komentářích? Má malé prsty, chyty jsou pro ni madla? Nic neváží? Nenatýká ji? Pokud si dobře pamatuju, to samé se říkalo i o Adamovi... a jak to dopadlo.

zdroj: http://27crags.com/

Adam

Reakce na článek


Jméno: Michal Homola
Datum: 23.03.2012 10:45:24
Předmět: dark side ot the force



Umění levitace je neklamnou známkou umění temné síly....may the force be with us


Jméno: Martin Stráník
Datum: 23.03.2012 07:02:51
Předmět: JO



Taky, nechápu vůbec nic. Člověk si minulej rok říkal, že dala 8A, tak že jí to asi sedlo, ale tímdle potvrdila, že je prostě silná! 8B už je strašnej kotel a ona to vyleze taková "holčička". NO prej je v plánu ještě SLashface 8B tak držím palce.


Jméno: Štěpán Stráník
Datum: 22.03.2012 20:36:33
Předmět: Go Go Ashima!



Tenhle počin aspiruje na výkon roku :) Je totiž neuvěřitelný kolik málo žen má 8B a už v 10 letech? UFO! Určitě k tomu přispívá jeden z výše uvedených argumentů jak píše Adam. Přeju Ashimě ať dá i to B+

Příspívat do diskuze k tomuto článku, mohou pouze registrovaní uživatelé. Pokud se chcete zaregistrovat, přejděte na registrační formulář. Pokud jste již registrovaným uživatelem, přihlášte se.